پاویون ایران در نمایشگاه سنگ بنگلور هند و مارمومک برزیل

هند بخش بزرگی از جنوب آسیا را اشغال می‌کند. پایتخت آن دهلی‌نو است، که در قرن بیستم در جنوب مرکز تاریخی دهلی قدیم ساخته شد تا به عنوان مرکز اداری هند عمل کند. حکومت آن یک جمهوری مشروطه است که نشان دهنده جمعیت بسیار متنوعی از هزاران گروه قومی و صدها زبان است. هند با تقریباً یک ششم کل جمعیت جهان، دومین کشور پرجمعیت پس از چین است.

امتیاز اقتصاد آزاد هند ۵۳.۹ درصد است، که اقتصاد این کشور را به رتبه ۱۳۱ اقتصاد آزاد در شاخص سال ۲۰۲۲ تبدیل می‌کند. هند در میان ۳۹ کشور منطقه آسیا و اقیانوسیه در رتبه ۲۷ قرار دارد و امتیاز کلی آن کمتر از میانگین منطقه‌ای و جهانی است. رشد اقتصادی هند در طول پنج سال گذشته تا حدودی کند شده است، به طوری که در سال ۲۰۲۰ منفی شد، اما در سال ۲۰۲۱ بهبود یافت. هند از سال ۲۰۱۷ به طور کلی ۱.۳ امتیاز از اقتصاد آزاد را به ثبت رسانده است و همچنان در رده‌های میانی باقی‌مانده است.

هند دارای طیف گسترده‌ای از سنگ‌های گرانیت، مرمر، ماسه سنگ، سنگ آهک، تخته سنگ و کوارتزیت می‌باشد، که در سراسر کشور پراکنده شده‌است و همچنین یکی از بزرگترین تولیدکنندگان موادخام‌ سنگی است. این کشور دارای منابع بومی ماشین آلات و سازندگان ابزار است، که به خوبی خواسته‌های این بخش را برآورده می‌کند. صنعت سنگ هند به تولید و ساخت بلوک سنگی ، اسلب کف، اسلب ساختاری، سنگ بناهای تاریخی، سنگ مقبره‌ها، مجسمه‌ها، مصنوعات، سنگفرش‌ها، کوپ، حاشیه‌ها، سنگریزه‌ها و سنگ‌های باغ تکامل یافته است.

  ایران پنجمین کشور ثروتمند جهان!!!!

نمایشگاه سنگ و گرانیت بنگلور (Stona) رویدادی است که طیف بی‌نظیری از سنگ‌های رنگارنگ، چشم‌نواز و طبیعی را در آن می‌توان یافت و بستری مناسب جهت به نمایش گذاشتن توانایی‌ها،مدرن‌ترین و آخرین فنون کار دستی با سنگ است. هدف این نمایشگاه کمک به توسعه و رشد چشم‌گیر صنعت سنگ‌های طبیعی در هند است از طریق ارائه‌ی فرصتی که بتواند به بهتر دیده شدن فعالان این صنعت کمک کند و بازدیدکننگان متخصص و حرفه ای و سودمند این صنعت را در سطح بین‌المللی گرد هم آورد. این نمایشگاه فرصتی فوق العاده و بی‌نظیر برای ارائه‌ی محصولات خود در بستری کاملاً حرفه‌ای و رقابتی می‌باشد که در این محیط می‌توان با فعالان این صنعت از ایتالیا، چین، ترکیه، مصر، ژاپن، کره، پرتقال و دیگر کشورها تعامل داشت. 

کشور برزیل با حدود ۸.۵ میلیون کیلومتر مربع و بالغ بر ۲۱۷ میلیون نفر جمعیت بزرگترین کشور آمریکای جنوبی و پنجمین کشور بزرگ جهان به شمار می رود که پایتخت آن «برازیلیا» و زبان رسمی مردم هم پرتغالی است و منطقه‌ی وسیعی را بین مرکز آمریکای جنوبی و اقیانوس اطلس دربر می‌گیرد. شهر سائوپائولو، ریودوژانیرو، برازیلیا و ریو از مهم ترین شهرهای برزیل به شمار می روند و این کشور نهمین اقتصاد بزرگ جهان از نظر قدرت خرید و یازدهمین قدرت اقتصادی جهان از نظر نرخ داد و ستد را دارد که نشان از قدرت بازار بی‌نظیر کشور برزیل است.
برزیل چهارمین تولیدکننده سنگ های زینتی در جهان است و صنعت سنگ های زینتی آن از بالغ بر ۱۲ هزار شرکت تشکیل شده که ۶ هزار و ۶۰۰ شرکت وظیفه فرآوری و ۵ هزار و ۶۰۰ شرکت استخراج را بر عهده دارند؛ همچنین ایالات متحده آمریکا بزرگترین مصرف کننده سنگ های زینتی برزیل است و چین، ایتالیا و مکزیک در رتبه های بعدی قرار دارند. معادن برزیل مخصوصا معادن جدید، رشد صنعت سنگ برزیل علی الخصوص در حوزه صادرات و برگزاری رویدادهای جهانی و مهم سنگ موجب شده که چشم انداز امیدوارکننده ای نسبت به آینده سنگ برزیل ترسیم شود.
آخرین دوره نمایشگاه سنگ برزیل برای بیست و یکمین بار در ویتوریا برزیل و از تاریخ ۱۰ لغایت ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ برگزار شد که برای اولین بار با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران و به همت شرکت فرجاد تجارت پنج شرکت ایرانی شامل «سنگواره استون»، «گروه سنگ صلصالی»، «کاما استون»، «مرمرین سنگ کسری» به همراه شرکت «ایران استون اکسپو» حضور یافتند. از دوره جدید نمایشگاه سنگ ویتوریا به Marmomac برزیل تغییر نام داده و در شهر سائوپائولو برگزار می شود که اولین دوره آن ۱۸ تا ۲۰ فوریه سال ۲۰۲۵ (۳۰ بهمن لغایت ۲ اسفند ۱۴۰۳) در شهر سائوپولو برگزار می شود.

  معاون معدنی وزارت صمت منصوب شد